Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verstelbare barkrukken

€ 529,00

Woody Barkruk (Gebleekt eiken)

€ 529,00

Woody Barkruk (Wenge)

€ 909,00

Woody Barkruk Leder (Rood)

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Verstelbare barkrukken

Verstelbare barkrukken: in elke maat verkrijgbaar! Hoe dat kan? Juist: je kan ze zelf verstellen. Ideaal! Je zit dus nooit vast aan een bepaalde hoogte, maar je kan het altijd zo verstellen zoals jij dat wilt. Op deze manier kan je een barkruk ook nog eens gebruiken voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor aan de bar, maar ook voor aan de tafel. Erg handig wanneer je plotseling gasten te eten krijgt. Dan kan je namelijk gewoon wat krukken erbij pakken. Verstel de kruk tot een gewenste hoogte en ervaar zo het gemak! Wil je liever geen verstelbare barkrukken, maar juist lage barkrukken? Ook deze vind je in ons assortiment!

Verstelbare barkrukken: welke kies jij?

Verstelbare barkrukken zijn dus erg handig. Het is een keer wat anders dan de reguliere barstoelen. Eigenlijk gebruikt iedereen barstoelen, maar krukken zijn juist erg handig! Kies de kleur of het design dat jou het meeste aanspreekt. Bijvoorbeeld zwart of wit. Ideaal voor in huis! Kijk goed naar hoeveel je er nodig hebt. Hoeveel mensen blijven er over het algemeen eten? Of hoeveel mensen wil je kwijt kunnen aan de bar? Vanuit daar kan je de hoeveelheid bepalen.

Leuk aan de bar: verstelbare barkrukken!

Geef je bar een unieke twist en kies voor verstelbare barkrukken! Je hoeft niet altijd barstoelen te kiezen, want krukken zorgen ervoor dat je bar een moderne en gezellige uitstraling krijgt. Wil je een bepaald design of gewoon zwart of wit? Het maakt eigenlijk niets uit, want onze collectie met krukken is zeer uitgebreid. Eigenlijk op zoek naar barkrukken voor buiten? Ook hiervoor kun je bij ons terecht!