Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Barkrukken

€ 179,00

Scab - Alice 80 Barkruk - Antraciet

€ 69,00

Brix - Ozzy 35 Krukje - Bruin

€ 59,00

Brix - Gigi rect. 4-legs Krukje - Bruin

  • Hoge barkrukken - eyoba
  • Lage barkrukken
  • Verstelbare-barkrukken
  • Landelijke barkrukken - eyoba
  • Barkrukken voor buiten
  • Bijzetkrukken en hockers
Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Barrukken

Barkrukken zijn erg handig te gebruiken. Je kan ze eigenlijk overal wel plaatsen, je kan kiezen voor verschillende hoogtes en het geeft een leuke draai aan de inrichting van je huis. Er zijn veel opties bij meubels en het is de kunst om de juiste keuze te maken uit alle meubels. Wij helpen jou daar erger graag bij! Heb je een bar in de keuken? Kies dan voor barkrukken! Het is een keer wat anders dan stoelen! Deze zijn er in verschillende soorten, hoogtes en stijlen. Maar ook voor een bepaald design of kleur heb je een ruime keuze! Wil je basis en kies je voor zwart? Of wil je toch liever een wat opvallendere kruk? Design barkrukken zijn daarentegen ook erg mooi! Leuk om te combineren met mooie accessoires.

Barkrukken voor in je huis?

Soms denken mensen direct om stoelen te kopen en niet gelijk aan barkrukken. Terwijl ze juist erg leuk en handig zijn! Ook ideaal wanneer je kinderen hebt. Als er meer kinderen komen spelen, dan zet je er gewoon een aantal bij. Ideaal! De keuze voor meubels is niet altijd even gemakkelijk. Ervaar daarom het gemak bij krukken en maak de inrichting van jouw huis compleet! Wat kies jij? Wil jij bijvoorbeeld hoge barkrukken? Ook deze vind je in ons assortiment!

De beste barkrukken kiezen

Het is belangrijk dat je fijn kan zitten op de krukken en dat je veel plezier hebt van je aankoop! In plaats van barkrukken kan je ook kiezen voor een eetkamerbank. Hier kan je in één keer meerdere mensen op kwijt. Ook erg handig! Kortom: het gaat erom wat jouw wensen en eisen zijn bij meubels en waar jij meer behoefte aan hebt. Niemand heeft daarin dezelfde smaak en daarom is het ook maar goed dat er zoveel keuze is! Jij vindt bijvoorbeeld zwart mooi en de ander een felle kleur! Of wil je het bijvoorbeeld combineren met accessoires? Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder!