Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vox - Eettafel 4 You (Excl Lades) - Naturel
€ 557,00
+ -

Vox - Eettafel 4 You (Excl Lades) - Naturel

€ 557,00


tijdelijk langere levertijd I.v.m. de vakantieperiode bij onze leveranciers dient u momenteel rekening te houden met een langere levertijd van +/- 4 weken. Neem contact met ons op voor de exacte levertijd.

Artikelomschrijving

Met de meubels van VOX breng je een stijlvolle, moderne sfeer met een vleugje Scandinavische stijl in huis. Van bedden tot handige opbergkasten tot stijlvolle eetkamerstoelen. VOX denkt daarnaast ook aan de kleintjes en heeft moderne, strakke designmeubelen voor op de baby- en kinderkamer in haar assortiment. De veelzijdigheid van VOX zorgt ervoor dat ze voor praktisch elke situatie een passende oplossing hebben!

Vox - Eettafel 4 You (Excl Lades) - Naturel

  • Vox - Eettafel 4 You (Excl Lades) - Naturel

Vox - Eettafel 4 You (Excl Lades) - Naturel

Technische Details

Type tafel Eettafel
Verstelbaarheid Handmatig verstelbaar
Hoogte (cm) 76
Breedte (cm) 200
Materiaal Hout
Materiaal onderstel Niet van toepassing
Onderstel Niet van toepassing

Beschrijving

Met de meubels van VOX breng je een stijlvolle, moderne sfeer met een vleugje Scandinavische stijl in huis. Van bedden tot handige opbergkasten tot stijlvolle eetkamerstoelen. VOX denkt daarnaast ook aan de kleintjes en heeft moderne, strakke designmeubelen voor op de baby- en kinderkamer in haar assortiment. De veelzijdigheid van VOX zorgt ervoor dat ze voor praktisch elke situatie een passende oplossing hebben! Deze eettafel wordt gelevrerd exclusief lades, deze kunt u los bijbestellen.

Vox - Eettafel 4 You (Excl Lades) - Naturel
€ 557,00

Vox - Eettafel 4 You (Excl Lades) - Naturel

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Do 09:00 - 12:30
13:00 - 17:00
Vrijdagen (augustus) Per e-mail
Za / Zo Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Vox

Vox is een van de meest innovatieve merken die betrokken zijn bij het ontwerpen, produceren en distribueren van meubels, woninginrichting en bouwmaterialen in Europa. Het merk Vox is voor velen een symbool van onafhankelijkheid, originaliteit en creativiteit in het Europese design en bedrijfsleven. De meubels zijn ontworpen met aandacht voor detail, kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor kunt u een mooi en compleet interieur creëren dat is aangepast aan uw behoeften en levensstijl.

  • € 345,00
    i