e">
Heeft u vragen? +31(0)26-2600036
0

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Reviews

eyoba-review-block

    • Datum: 19-05-2017
    • Naam: rick biemans
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 44
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Prima bedrijf. Onlangs 2 tafels en 4 stoelen besteld. Eerst even gebeld of ze in de showroom stonden en dat was zo. In de showroom bekeken en gelijk besteld. 2 weken later had ik ze binnen en ze bevallen perfect. Ga hier zeker vaker bestellen.

    • Datum: 19-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 38
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    goed en betrouwbaar. Heel keus qua producten, mooie website en vriendelijke mensen bij de klantenservice. Uitstekend geholpen bij mijn gewijzigde adres. Zeker een aanrader

    • Datum: 13-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 38
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Bijzonder goed geregeld, alles ging supersnel en soepel, vriendelijke medewerkers.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 61
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Prima keus voor een prima prijs

    • Datum: 07-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 25
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Goed!

    • Datum: 06-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 49
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Vriendelijk en goede service. Ze denken echt met je mee en geven goede suggesties.

    • Datum: 06-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 49
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Vriendelijk en goede service. Ze denken echt met je mee en geven goede suggesties.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Hoofd huisvesting Arentheem College
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 35
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Bestel regelmatig verlichting en buitenmeubelen voor onze scholen voor voortgezet onderwijs bij Eyoba. Altijd snel geleverd en goede service. Ook als er net even iets anders moet denken ze met de klant mee! Voor mij een betrouwbare partij.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 61
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Groot assortiment, makkelijk vindbaar op de site. Zeer aan te bevelen!

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 50
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Goede service en klantvriendelijk geholpen. Mooie collectie.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Myrthe Oesterholt
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 26
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Gisteren is mijn lederen bankstel geleverd. Zeer tevreden over de service van Eyoba. De klantenservice meermaals gecontact vanwege een wijziging in mijn adres; steeds weer vriendelijk en behulpzaam. Betaling en dergelijke op gemakkelijke wijze. Altijd even spannend of de meubels overeen komen met de foto, maar hierover niets te klagen! Nu met een kop koffie en een tijdschrift het weekend in.. op de bank.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Irma de Jong
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 31
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Zeer prettig! Snelle levering, nette afhandeling, gewoon top.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 46
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Uitstekende service!

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Marleen
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 58
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Ik ben een tevreden klant! Goede service en vlotte levering!

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: MLW
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 23
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Bij Eyoba heb ik meerdere keren meubels besteld en ik ben zeer tevreden over hulp die zij mij bieden. Ik had namelijk nog een aantal vragen over mijn bestelling en werd zeer vriendelijk geholpen. Daarnaast hebben ze ook een snelle service, ik had de meubels al snel in huis.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 31
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Mooie website met een ruime keuze. Vriendelijke klantenservice en snel bezorgd. Ben zeer tevreden!!

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: D. van Genderen
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 22
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Goede ervaring! Voor een project was ik op zoek naar de juiste stoel, de mensen van Eyoba denken met je mee en helpen je graag. De stoel opgehaald in de showroom, leuk en vriendelijk personeel!

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Nadia
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 28
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Veel keuze op de website uit mooie meubels! Een eettafel en zes stoelen besteld. Gebeld naar de klantenservice om nog een aantal vragen te stellen over de meubels, zeer vriendelijk geholpen. Het werd volgens afspraak geleverd. Al met al zeer tevreden!

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 38
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Mooie salontafel gekocht voor een goede prijs.

    • Datum: 05-05-2017
    • Naam: Margot Steerneman
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 27
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Yes super meubels en zoals afgesproken!! Vier weken geleden 2 kastjes, een tafel en 4 stoelen besteld voor een kantoorruimte en binnen twee weken geleverd! Mooi materiaal en precies de kleuren zoals ik mij had voorgesteld; foto's op de site geven een goed beeld van de werkelijke meubels. Volgende bestelling weer bij Eyoba!

    • Datum: 24-01-2017
    • Naam: Koper
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 49
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Prima service. Na een jaar waren we door een van de stoelen heen gezakt. Eyoba nam geen genoegen met de eerste voorgestelde oplossing door de fabrikant en heeft een veel betere oplossing weten te regelen. Dank voor de service!

    • Datum: 30-12-2016
    • Naam: Melissa
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 34
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Overzichtelijke website. Goede prijzen en hele snelle levering! Top!

    • Datum: 22-12-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 53
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Stoelen besteld bij Eyoba, ze zijn helemaal naar wens! De levertijd vqn de stoelen vonden wij net iets te lang, echter werden we hiervan goed op de hoogte gehouden en was dit achteraf niet erg.

    • Datum: 21-12-2016
    • Naam: Jaron
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 30
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Fijn bedrijf, vriendelijke klantenservice en altijd mogelijk om even te overleggen om zo een goede keus te maken. Uiteindelijk kwamen de stoelen sneller dan verwacht en kunnen wij met Kerst al genieten van onze nieuwe aanwinsten!

    • Datum: 10-11-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 30
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Duidelijke website. Binnen 1 dag bezorgd.

    • Datum: 04-11-2016
    • Naam: Robert Horstman
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 63
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Goede service

    • Datum: 03-11-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 30
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Ik had op de website van Eyoba een mooie kledingkast gezien, maar had hier nog enkele vragen over. Heb toen gebeld met de klantenservice en deze hebben voor mij alle vragen kunnen beantwoorden. Na het telefoongesprek heb ik dan ook gelijk de kast besteld. Na één week was de kast al bij mij in huis. Wat een top service

    • Datum: 19-10-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 23
    • Koop frequentie:
    • Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

    Beoordeling:

    Na het vinden van een leuke klok moesten we alleen nog zoeken waar we de klok wilden aanschaffen. Wij hebben voor Eyoba gekozen, omdat ze de goedkoopste waren, snel konden leveren en een duidelijke website hebben.

    • Datum: 04-08-2016
    • Naam: Nieuwold
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 56
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Artikel in goede staat ontvangen levering cf afspraak binnen twee dagen in huis!

    • Datum: 04-08-2016
    • Naam: Henny Molenaar
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 60
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Zeer klantvriendelijke meubelwebshop . De bereikbaarheid voor vragen is uitstekend en zijn de medewerkers super klantvriendelijk. Ben dan ook zeer blij met mijn aankoop bij Eyoba.

    • Datum: 03-08-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 68
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    prima terugkoppeling

    • Datum: 17-06-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 24
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Snelle levering & goede kwaliteit

    • Datum: 17-06-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 23
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Top bedrijf

    • Datum: 16-04-2016
    • Naam: Michael Walzberg, interieur-architect
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 54
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Wilde graag op heel korte termijn een mooie designstoel voor in de tuin hebben en kwam op donderdag, rond lunchtijd, via Marktplaats bij Eboya uit. Heb wat infomatie gevraagd over vooraad en levertijd gevraagd die snel en accuraat is beantwoord. Een uur later heb ik de bestelling geplaatst en werd ik via diverse mails steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Vrijdag om 2 uur heb ik de stoel bezorgd gekregen, ook de levering was op tijd en zelfs de bezorger was vriendelijk. Al het bovenstaande is reden voor mij om deze review meer dan positief over Eyoba in te vullen . Bedacht me ook nog dat als alle internet-winkels zo goed hun werk doen dat het wel logisch is dat de gewone winkels het zo moeilijk hebben, want ik kon het gewoon allemaal met mijn mobiel & vanuit huis regelen !

    • Datum: 16-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 66
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    prima geregeld

    • Datum: 16-03-2016
    • Naam: Fran,cois
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 66
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Positief, gemakkelijk besteld, snel bezorgd.

    • Datum: 15-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 31
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Wij zijn tevreden over Eyoba. De meubels stonden niet in de showroom, maar we kregen de mogelijkheid om dit bij de leverancier te gaan bekijken.

    • Datum: 12-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 42
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Leuk bedrijf

    • Datum: 11-03-2016
    • Naam: J. Ploegstra
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 52
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima, goede service

    • Datum: 11-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 64
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goed

    • Datum: 11-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 36
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goed. En duidelijk

    • Datum: 11-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 31
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Heel professionele dienst.

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Marielle
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 43
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Uitstekend snelle bezorging

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 79
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Ik heb onlangs een eetkamerstoeltje bij jullie besteld. Ik was op zoek naar dat model en het zag er ook heel goed uit, keurig afgewerkt. Maar de beklading was geen leer, zoals op de site vermeld, en dat betekende dat na een half uurtje zitten het plakkerig begon te worden. Geen stoeltje om een kussentje in te leggen, dus heb ik het teruggestuurd, helaas. Bestellen en retourneren zijn prima verlopen. Ik heb de beide via Bol.com gedaan.

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 23
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 59
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    gewoon goed meer kan ik er niet over zeggen...

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: G.
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 25
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Snelle levering! Klantenservice chat werkt erg prettig en is je persoonlijk van dienst.

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 50
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Super goed.

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 57
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Inge Prins
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 46
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Jullie zijn zeer correct en duidelijk. Heel vlotte levering. Prijs kwaliteit van de producten die jullie aanbieden is top. Als Belg heb ik geen schrik om bij jullie te bestellen.... Veel Belgische bedrijven kunnen van jullie leren. Dank je wel.

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 46
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Ik heb goede ervaring met Eyoba, het kleed is naar onze verwachting erg mooi. Alleen de levertijd duurde wat lang (al was dat wel aangegeven)

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Aysel Colaker
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 24
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: nee

    Beoordeling:

    Ik vind het jammer dat de leveringstijd niet klopt op de site dan in het werkelijkheid. Er is een groot verschil tussen 1-8werkdagen en 9weken... En persoonlijk vind ik dat er een grote excuses moest gebeuren. De meubels die ik bij jullie gekocht heb, stond iets goedkoper op een andere site maar mijn keuze om het bij jullie te doen was de levertijd die erop stond.

    • Datum: 10-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 63
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    prima

    • Datum: 09-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 60
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima

    • Datum: 09-03-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 67
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima

    • Datum: 09-03-2016
    • Naam: Frans
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 66
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Overzichtelijke webshop

    • Datum: 09-03-2016
    • Naam: Louise Heerlien
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 44
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Voor het eerst besteld op deze site en is mij goed bevallen. product was niet voorradig maar werd wel duidelijk gecommuniceerd wanneer er dan wel geleverd zou worden.

    • Datum: 07-03-2016
    • Naam: T.L. Streefkerk
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 59
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Ik ben heel tevreden over het hele proces van bestelling tot levering. Helaas was de levering zelf tgv rommelig optreden van het door Eyoba ingehuurde transportbedrijf een niet zo leuke ervaring. Men vond het nodig om een dag later om 7.00uur in de ochtend mijn bestelde kast voor de deur te zetten. Gelukkig was met een telefoontje en een begripvol antwoord en actie daarop,dat ik 7,5% korting kreeg de rommelige levering,keurig opgelost. Al met al heb ik er toch een tevreden gevoel aan over gehouden.

    • Datum: 05-03-2016
    • Naam: Marielle
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 43
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Uitstekend snelle bezorging

    • Datum: 27-02-2016
    • Naam: G.v.d.Ploeg
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 73
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Jullie zijn een van de beste web shops die ik ken correcte levering de goedkoopste prijs etc.etc Ik zal u dan ook aan een ieder aanbevelen!!!!

    • Datum: 23-02-2016
    • Naam: Milo van Noortwijk
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 49
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Helaas had het door ons bestelde dressoir wat schade. Eyoba kwam met meerdere oplossingen en uiteindelijk kozen wij voor een flinke korting op de aanschaf prijs, welke de aankoop voor ons weer helemaal goed maakte.

    • Datum: 23-02-2016
    • Naam: A. van ´t Hul
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 65
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima site en vlotte afhandeling.

    • Datum: 22-02-2016
    • Naam: Anneke
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 38
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    We hebben onze tafel besteld via de Eyoba site, volgens de site zou de levertijd 1 -2 werkdagen zijn. Door een fout op de website was het onderstel niet direct leverbaar. Het team van Eyoba heeft hun best gedaan om de levering alsnog voorspoedig te laten verlopen. De levering ging uitstekend doordat we van te voren hebben gebeld en duidelijk afgesproken hoe laat ze de tafel kwamen leveren.

    • Datum: 22-02-2016
    • Naam: A.Kaljee
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 42
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Ook al klopte vooraf de voorraad indicatie niet, super snel geleverd en heel strak.

    • Datum: 22-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 50
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    prima

    • Datum: 21-02-2016
    • Naam: J. Delpeut
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 61
    • Koop frequentie: nooit
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Alles is keurig geregeld

    • Datum: 21-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 34
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goed

    • Datum: 20-02-2016
    • Naam: Chris Van de Ven
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 61
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Overwegend positief; aanvankelijk beetje onduidelijk over levertermijn maar is goed afgelopen :-)

    • Datum: 10-02-2016
    • Naam: J.Klaassens
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 69
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    De verzorging van de barkruk was prima, alleen er was een fout begaan met ons adres. Hun reactie daarna was goed en snel.

    • Datum: 07-02-2016
    • Naam: Amanda Stevens
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 28
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Helemaal tevreden!

    • Datum: 07-02-2016
    • Naam: Antonia
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 73
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Heel prettig telefonisch benaderbaar en zeer klantvriendelijk en deskundig.

    • Datum: 06-02-2016
    • Naam: gorrissen
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 45
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    prettige samenwerking, ook al was de gewenste stof even op! Toch sneller gegaan dan verwacht

    • Datum: 06-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 27
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: nee

    Beoordeling:

    Ik vind dat we niet goed op de hoogte werden gehouden over de bestelling

    • Datum: 06-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 70
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Zeer goede ervaring

    • Datum: 06-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 50
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goede service, prima kwaliteit meubel

    • Datum: 05-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 64
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima. Ik zal de site van dit bedrijf zeker weer bezoeken bij het zoeken van een nieuw product in hun branche.

    • Datum: 05-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 41
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Grote assortiment

    • Datum: 05-02-2016
    • Naam: Gertjan van den Broek
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 50
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Op de website werd mij niet duidelijk dat je enkel via de site kunt bestellen. Pas in de nieuwe winkel in Duiven werd mij duidelijk dat er geen winkel is maar een showroom. Was wel erg goed om de collectie te zien en de medewerkers waren zeer behulpzaam.. zeker een tevreden klant !!

    • Datum: 05-02-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 56
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima en op tijd

    • Datum: 05-02-2016
    • Naam: Golla
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 45
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goed product aan heel schappelijke prijs, steeds snel antwoord op vragen.

    • Datum: 04-02-2016
    • Naam: Y.Coppens
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 73
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima bedrijf, altijd aan de telefoon te krijgen. Weten ze het niet direkt, dan word je teruggebeld.

    • Datum: 31-01-2016
    • Naam: PATRICKS GARDEN
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: -58
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    VLOTTE SERVICE VIA WEB SITE

    • Datum: 30-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 45
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    snelle reactie en service

    • Datum: 30-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 31
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Groot assortiment online! Duidelijke website met goede foto's. De eetkamerstoelen die wij besteld hadden kwamen wat later dan aangegeven op de website, maar daar kregen we gelijk na het bestellen een mail over. Uiteindelijk is een pakket blijven staan in het magazijn met twee van de vier stoelen, dat werd na een telefoontje de dag erna alsnog keurig bezorgd. De stoelen zijn prachtig!

    • Datum: 29-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 35
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Overzichtelijke website. Verlate levering artikelen

    • Datum: 29-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 53
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    zeer goede service!!!

    • Datum: 29-01-2016
    • Naam: Golla
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 45
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Fijne service, goed produkt. De stoelen in voorraad waren snel geleverd, de andere stoelen kwamen later zoals afgesproken. De berichten over de levering liep niet helemaal syncroon maar het was wel duidelijk wanneer er geleverd zou worden.

    • Datum: 29-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 51
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    goed

    • Datum: 29-01-2016
    • Naam: W van Iersel
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 69
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Klachten snel afgehandeld.

    • Datum: 28-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 32
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Zeer correcte en stipte levering. Goede communicatie via mail.

    • Datum: 28-01-2016
    • Naam: Mevr. Caldeberg
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 66
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goede ervaring

    • Datum: 28-01-2016
    • Naam: Tessa
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 45
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goed

    • Datum: 28-01-2016
    • Naam: Roland
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 59
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Was voor mij de eerste keer en ben heel tevreden van zowel het bedrijf als het produkt. Corecte verwerwerking.

    • Datum: 28-01-2016
    • Naam: josine laermans
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 56
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    vandaag besteld! morgen in huis! alles verliep vlot, zonder problemen!

    • Datum: 28-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 73
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Goed

    • Datum: 28-01-2016
    • Naam: mina
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 31
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    heel goed

    • Datum: 27-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 45
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima

    • Datum: 21-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 53
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima, makkelijk bestellen. Goed ingepakt afgeleverd. En een verkeerde kleur kussens werd snel opgelost.

    • Datum: 21-01-2016
    • Naam: C de Kuijf
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 50
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Super service,kortom een fantastisch bedrijf

    • Datum: 21-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 55 j
    • Koop frequentie: nooit
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    heel goed, heel correct, maar een klein minpunt de exacte leveringsdatum, ik had wel een mail gekregen met ''de goederen zijn vertrokken''- maar exact wist ik niet dat de levering al 's anderendaags zou zijn

    • Datum: 21-01-2016
    • Naam: Sylvia
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 66
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Mijn ervaring met Eyoba is prima! De site is goed en mooi. De prijzen zijn concurrerend. De helpdesk is snel en denkt goed mee. De bezorging is snel. Kortom: zeer tevreden!

    • Datum: 21-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 32
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    bestelling niet compleet helaas. Na verzoek nu opnieuw in bestelling echter kan nog niet gebruik maken van meubel en heb nog geen indicatie van wanneer levering missende onderdelen zal plaatsvinden.

    • Datum: 21-01-2016
    • Naam: Mina
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 31
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Heel tevreden :)

    • Datum: 20-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 32
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima bedrijf. Ze hadden de bezorging echter uitbesteed en daar kreeg ik niet de beste service.

    • Datum: 18-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 37
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima, zou er weer bestellen

    • Datum: 17-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 60
    • Koop frequentie: vaak
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Prima service, snelle levering en een prachtig product!

    • Datum: 15-01-2016
    • Naam: Rob
    • Geslacht: man
    • Leeftijd: 59
    • Koop frequentie: soms
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    Super !!

    • Datum: 15-01-2016
    • Naam: Anoniem
    • Geslacht: vrouw
    • Leeftijd: 50
    • Koop frequentie: regelmatig
    • Beveelt u dit bedrijf aan: ja

    Beoordeling:

    We hebben onlangs eetkamerstoelen besteld bij Eyoba. Goede service en op tijd en netjes bezorgd. Erg tevreden.