Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

VITA

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Vita

Laat je verbazen door de verrassende verlichting van Vita! Deze creatieve geesten uit Kopenhagen maken allerlei leuke lampjes in de meest bijzondere vormen. Helemaal hip dus, want een beetje extravagante elektra past helemaal in het interieur van nu. Vita’s ontwerpers waarborgen overigens niet alleen het echte Scandinavische gevoel in hun designs, maar hebben ook oog voor hun ecologische omgeving. En dat zie je dan ook terug in hun unieke wijze van verpakken. Maar daarover later meer. Het gaat in eerste instantie natuurlijk om de lamp. Ontdek dus snel jouw favoriete Vita lampen en bestel vandaag nog!

Typisch Vita...

Nu vraag je je misschien af wat die lampen van Vita zo bijzonder maakt… Dat kun je eigenlijk gewoon het beste zelf uitvinden! Maar wat deze buitengewone collectie kenmerkt is misschien wel het gebrek aan een enorme diversiteit, waardoor de designs een extra gevoel van exclusiviteit met zich meebrengen. Vita beschikt daarbij wel over een aantal modellen die inmiddels uitgegroeid zijn tot ware klassiekers. Zo creëerde Vita de Eos; een letterlijk vederlichte lamp gemaakt van veren. Of wat dacht je van de inspirerende Silvia die de natuurlijke spirit van een dennenappel perfect vangt? En wist je al dat de lampen verzonden worden in een kleine, platte doos die gewoon door de brievenbus kan? Geen gedoe met grote vrachtwagens en aanbellende chauffeurs!

Stel je eigen Vita lamp samen

Vita geeft tevens de mogelijkheid om je eigen lamp samen te stellen. Zo hoef je niet te kiezen tussen hanglampen, vloerlampen of tafellampen, maar kun je een passend geheel van lichten creëren. Die ene kap boven de eettafel? Dat andere lampenkapje op een paar kleine pootjes voor op het nachtkastje? Het kan allemaal! Kortom, Vita biedt je de meest veelzijdige verlichting… voor een uiterst voordelige prijs! Check ze allemaal of bekijk een van de andere lampen!