Terapy

€ 139,00

Mini Terapy - zitzak - zwart

€ 139,00

Mini Terapy - zitzak - aubergine

€ 139,00

Mini Terapy - zitzak - blauw

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Terapy

Geniet van elke dag met een Terapy zitzak! Dit Amsterdamse bedrijf levert unieke zitzakken die beschikken over zowel comfort als stijl. De zitzak is een veelzijdig meubel, die je overal wel kwijt kunt. Vandaag de dag is hij niet alleen maar te vinden op de kinderkamer, maar je ziet hem regelmatig terug in de woonkamer. Even lekker ontspannen met Terapy en wat spelletjes op je tablet of een romantische film, bijvoorbeeld. En tegenwoordig neemt de zitzak langzaam maar zeker ook in het zakenleven een plaats in. Bij de meest innovatieve merken vind je steeds meer zitzakken! En ook jij kunt nu genieten van zo’n heerlijke Terapy zitzak!

De voordelen van een Terapy zitzak

Een zitzak van Terapy is niet alleen erg veelzijdig en stijlvol, maar is ook ongeëvenaard qua comfort. Een verrassend stevige vulling vormt een harmonieus geheel met de zachte stoffen, waardoor je er heerlijk in weg kunt dromen. En het is nog gezond ook, want een Terapy zitzak voorziet je altijd van een ergonomische zithouding! In plaats van last van je schouders of rug, juist meer ondersteuning! Bovendien is de Terapy zitzak gemaakt van een luchtdoorlatende stof, waardoor je lekker warm blijft. Ook op koude dagen! Verder kun je de hoes gemakkelijk afhalen en wassen, waardoor je nieuwe zitzak nog heel lang schoon blijft. Daarnaast kun je de Terapy zitzak zowel binnen als buiten gebruiken!

Het Terapy assortiment

Terapy zitzakken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is er de Terapy Mini waar vooral de kleintjes onder ons helemaal gek van zijn! Verkrijgbaar in 15 kleuren, zodat er voor alle jongens en meisjes de deale zitzak tussen zit. Maar ook voor de grote mensen zijn natuurlijk zitzakken te verkrijgen. De Terapy Maxi is bijvoorbeeld zeer geliefd. Je kunt hem gebruiken als bank, bed of relaxstoel en meer! Maar ook extra ondersteunende of juist bijzonder grote zitzakken kun je vinden in het assortiment. Bestel nu en ervaar zelf het gemak van deze zitzakken!