Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stadler Form

€ 209,00

Stadler Form - Q Ventilator - Zilver

€ 199,00

Stadler Form - Charly Floor - Chroom

€ 199,00

Stadler Form - Otto Ventilator - Bruin

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Stadler Form

Ervaar zelf de leuke en handige creaties van Stadler Form! Het uit Zwitserland afkomstige merk heeft een visie op het alledaagse leven: geef er kleur aan en geniet. En dat zie je terug in haar producten. Stadler Form maakt namelijk huishoudelijke artikelen, maar dan nét even anders. Zij vinden namelijk dat deze handige apparaatjes er niet duf uit hoeven te zien! Sterker nog, ze ontwerpen en produceren stijlvolle, elegante machines die ook nog eens erg praktisch zijn. Gooi je dus snel je stoffige, oude apparaten de deur uit en kies voor Stadler Form!

De optimale leefomgeving met Stadler Form

Kenmerkend voor de collectie van Stadler Form zijn de toestellen die de luchtkwaliteit aanzienlijk verbeteren. De lucht in onze huizen zit namelijk vol met allerlei nare geurtjes, stof en dergelijke. Met een luchtreiniger van Stadler Form heb je dat probleem zo opgelost! Daarbij dient ook rekening gehouden te worden met de luchtvochtigheid. Het Zwitserse bedrijf heeft daarom luchtontvochtigers in haar collectie (handig voor in de badkamer!), maar ook allerlei luchtbevochtigers voor als de lucht logischerwijs droog is. Bekijk eens de populaire Stadler Form Oskar en houd je luchtvochtigheid in de gaten met een hygrometer!

Stadler Form, het hele jaar door!

Een warme zomerdag? Lekker hard gesport? Blaas even stoom af met een unieke Stadler Form ventilator! Klein of groot, voor op de vloer of in de vensterbank. Of is het juist bitter koud? Dan is een heater misschien meer iets voor jou! Of wat dacht je van allebei? Zodat je het hele jaar kunt genieten van de perfecte temperatuur! Bovendien ruikt het altijd lekker met de subtiele doch leuke aroma diffusors. Wat wil je nog meer? Nou, even lekker met z’n tweetjes gezellig eten… met een Stadler form design kaasfondue misschien? Kortom, Stadler Form geeft je leven een praktische en fijne impuls!