Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Slide design

€ 478,00

Chair Kami Ichi - Wit - Slide

€ 478,00

Chair Kami Ichi - Zwart - Slide

€ 478,00

Chair Kami Ichi - Grijs - Slide

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Slide

Maak kennis met het grensverleggende Slide design! Dit Italiaanse merk is in 2002 opgericht en is gevestigd rond de hoofdstad van de design wereld: Milaan. Vanuit daar maken ze in samenwerking met de meest bekende ontwerpers van vandaag de dag de meest in het oog springende producten. Slide design staat garant voor een hoge kwaliteit, hippe ontwerpen en multifunctionele artikelen. Het kenmerkende speelse design speelt hierbij een grote rol, maar ook het baanbrekende productieproces staat op een prominente plek. De meubellijn van het relatief jonge Slide wordt ook steeds populairder. Bekijk nu de collectie en ontdek waarom!

Hoe ziet de Slide collectie er uit?

Als je naar het assortiment van Slide design kijkt, valt je direct één ding op: kleur. De meubels van deze Italianen zijn allemaal verkrijgbaar in een zee van kleuren, waardoor je altijd iets van Slide kunt matchen met je interieur. En er is van alles te vinden. Van leuke accessoires tot stoelen, banken en de veelgevraagde Low Lita serie. Een extra gaaf foefje is echter de verlichting. Veel producten zijn namelijk ook in een variant verkrijgbaar, waarbij je ze van binnen uit kunt verlichten. Zo kun je ook ‘s avonds genieten van je gloednieuwe Slide meubels!

De voordelen van Slide design

Naast de unieke ontwerpen beschikken de artikelen van Slide over een aantal andere pluspunten die zeer zeker het benoemen waard zijn. Omdat de producten allemaal gemaakt worden van hoogwaardig polyethyleen zijn ze zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze verkleuren niet en behoeven praktisch geen onderhoud. Met simpelweg een schone doek is je Slide meubilair weer zo goed als nieuw. En mocht je onverhoopt uitgekeken zijn op de Slide producten, dan zijn ze 100% recyclebaar. Op en top duurzaam dus! Bestel nu en ervaar het zelf!