Sit and Joy

€ 169,00

Sit and Joy - Grandio Zitzak - Beige

€ 169,00

Sit and Joy - Grandio Zitzak - Lime

€ 169,00

Sit and Joy - Grandio Zitzak - Aqua Blauw

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Sit & Joy

Relaxen op een zitzak van Sit & Joy? Dat is puur genieten! Als onderdeel van HMG Bedtextiel begon het merk met het ontwerpen en produceren van zitzakken in 2005. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot leidend merk in de zitzakkenwereld. De Sit & Joy zitzak wordt gekenmerkt door een ongekend comfort, stijlvolle uitstraling en superieure kwaliteit. Om nog maar te zwijgen over de uiterst voordelige prijs! Ondertussen is de collectie gegroeid en vind je er een zitzak in allerlei vormen, maten en kleuren. Bekijk snel het assortiment, ontdek jouw ideale zitzak, bestel hem en voor dat je het weet lig jij lekker te luieren in een zitzak van Sit & Joy!

De voordelen van een Sit & Joy zitzak

De Sit & Joy zitzak is niet alleen erg stijlvol, maar biedt je ook nog eens een hoop comfort! Je zakt door de zachte vulling er heerlijk in weg, zodat deze zitzakken aansluiten op de contouren van je lichaam. Ongeacht hoe groot je bent, want we hebben natuurlijk ook een grote zitzak van Sit & Joy! Daarnaast zijn de zitzakken erg praktisch en gemakkelijk in het onderhoud. Je kunt ze vanwege hun gewicht en flexibiliteit moeiteloos verplaatsen. En omdat er ook modellen zijn met een afneembare hoes zijn ze ook heel eenvoudig schoon te maken!

Soorten Sit & Joy zitzakken

De collectie zitzakken van Sit & Joy is best wel breed. En dat mag ook wel, want welk interieur behoeft een andere soort zitzak. Je vindt ze in allerlei soorten, vormen, kleuren en maten. En niet alleen voor binnen, want er is ook een zitzak buiten editie. Chill! Daarnaast is er voor werkelijk iedereen een Sit & Joy zitzak. Voor jong en oud, voor dik en dun. Van baby zitzak tot aan een of meerdere voor op kantoor en geef je bedrijf een jonge en dynamische sfeer! Ontdek dus snel wat Sit & Joy jouw te bieden!