Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Seletti

€ 65,00

Seletti Pantone - Blauw (kinderstoel)

€ 179,00

Seletti - Trash Chic Afvalemmer 18L

€ 65,00

Seletti - Pantone Klapstoel - Groen (Showroom model)

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Seletti

Verwonder je over het unieke assortiment van Seletti! Met in het oog springende, vernieuwende en excentrieke ontwerpen staat het Italiaanse merk al sinds 1964 haar mannetje in de design wereld. In tegenstelling tot andere merken heeft Seletti niet de typische design instelling, waardoor er in samenwerking met Italiaanse ontwerpers en kunstenaars buitengewoon bijzondere producten gemaakt kunnen worden. Met de kenmerkende invloed van het Oosten op het materiaal vinden we veel Seletti servies en andere accessoires terug in de collectie, maar ook allerlei kasten, bijzettafeltjes en zelfs lampen. Supertrendy, confronterend of gewoon grappig. Ontdek zelf de originele collectie van Seletti design!

Seletti servies en andere accessoires

Kenmerkend voor de woonaccessoires van Seletti zijn het servies en het bestek. Ongekend populair en zeer bijzonder. Zo is er de Quotidano Estetico collectie waarin gespeeld wordt met porselein en andere materialen. Deze potjes, bakjes, schaaltjes en noem maar op passen op elke eettafel! Of ga voor het baanbrekende Seletti Hybrid servies, waarbij Europese invloeden lijnrecht tegenover het typische Chinese aardewerk staan. Uniek in zijn soort! Maar ook voor bestek kun je bij Seletti terecht. Van goud, van hout, je kunt het zo gek niet bedenken. Om het plaatje helemaal af te maken zijn er ook onderzetters, glazen, placemats, schoteltjes en kopjes verkrijgbaar. Ga stevig op je stoel zitten en ga op avontuur door de collectie!

Seletti meubilair

De creatieve geesten gaan niet alleen helemaal los op de ontwerpen voor allerlei hebbedingetjes. Nee, ze ontwikkelen ook allerlei opmerkelijke kasten. Je hebt natuurlijk wel plaats nodig om al je nieuwe Seletti accessoires in op te bergen. Met bijpassende of juist vloekende stoelen, tafels en banken maak je het pas echt af. Of wat dacht je van wat lampen van dit Italiaanse merk? Zodat je ook ‘s avonds nog kan genieten van Seletti? Check ‘t snel!