Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Leff

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

LEFF Amsterdam

Neem samen met LEFF Amsterdam een kijkje in de wereld van de design klokken! Sinds 2011 produceert dit Nederlandse bedrijfje vanuit hun studio in hartje Amsterdam allerlei gave klokken. De naam heeft natuurlijk alles te maken met ‘lef’. Iets doen wat anderen niet zo gauw durven, het opzoeken van de grenzen en deze verleggen. Dat is LEFF ten voeten uit. Maar waarom zou je nog klokken kopen als je de tijd altijd al bij je hebt op je horloge of je mobiele telefoon? Omdat een klok meer is dan iets waar je alleen de tijd op kunt aflezen.

De collectie van LEFF

Het klokken aanbod van LEFF Amsterdam is erg breed. En dat moet ook wel, want elk interieur en iedere kamer heeft weer zo z’n eigen stijl en dus een eigen klok nodig. Zo zijn er voor de woonkamer diverse wandklokken beschikbaar, met als speerpunt de LEFF One. Deze moderne klok is een echte allrounder en komt eigenlijk in elke kamer wel tot zijn recht. Maar je vind ook relatief kleinere klokken in de collectie van LEFF. Zo is er de immens populaire LEFF Brick die je perfect kwijt kunt op je nachtkastje. Bekijk nu het assortiment en ontdek zelf welke klokken helemaal bij jou passen!

Waarom LEFF?

Nu vraag je je misschien af waarom je nu klokken van LEFF Amsterdam in huis moet halen. En dat is eigenlijk heel simpel. Met een klok van dit merk heb je een echte design parel in je handen. Een functionele schoonheid, zoals wel eens gezegd wordt. LEFF Amsterdam werkt nauw samen met wereldwijd bekende ontwerpers, waarmee ze hoge ogen gooien. Je kunt de artikelen van dit Amsterdamse bedrijfje vinden in musea en tentoonstellingen in Amsterdam zelf, Sydney, Londen, Parijs, Milaan en noem maar op. Laat je gauw verleiden!