Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kare Design

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

KARE Design

Ga op avontuur in de wondere wereld van KARE Design en ontdek unieke meubels waarmee je geheid de aandacht trekt van iedereen die je kamer binnen komt. Dit Duitse merk staat al meer dan dertig jaar met verve zijn mannetje in de design wereld. De stylisten van KARE Design presteren jaar in jaar uit op de top van hun kunnen en dat zie je terug in de wonderbaarlijke creaties. Toonaangevend en gedurfd, dát is KARE Design ten voeten uit. Laat je gauw inspireren door de prachtige collectie en maak kennis met de meubels waar jij verliefd op wordt!

KARE Design meubels

Opvallend aan het assortiment van KARE Design is de enorme verscheidenheid aan producten en modellen. Voor elk hoekje in huis, op elke plaats in je interieur kun je wel zo’n eyecatching ontwerp kwijt. Stoere mannelijke stoelen voor aan bijvoorbeeld een houten eettafel met een model dat je nog nooit gezien hebt, tv-meubels die mooier zijn dan je televisie zelf en fauteuils waar je in wilt duiken en nooit meer uit wilt komen. Er is simpelweg te veel om op te noemen. Laat staan om de essentie van de werken van KARE Design te omschrijven. Ons advies: laat je verleiden, verrassen en verwennen door de unieke meubels van dit eveneens unieke merk.

KARE Design accessoires

De industrieel ontwerpers van KARE Design houden zich niet alleen bezig met één soort meubelen. Deze creatievelingen weten elke keer weer te vernieuwen met grappige kasten, trendy tafels -maar dan nét even anders- en comfortabele stoelen en fauteuils (waaronder de iconische Butterfly Chair!), maar houden zich bijvoorbeeld ook bezig met vloerkleden. Je kunt dus praktisch je hele interieur samenstellen met producten van KARE Design. Stem daarbij een KARE Design lamp er op af en er ontstaat een dynamisch geheel van producten die je interieur tot leven brengen.