Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Happy Cocooning

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Happy Cocooning

Gemakkelijk, gezellig en gegarandeerd genieten; de perfecte omschrijving voor Happy Cocooning! Dit in ons eigen Nederland gevestigde merk steelt al jaren de show op het gebied van sfeervolle tuintafels. De unieke tafels van Happy Cocooning beschikken namelijk over een gashaard met optische houtblokken en lavastenen voor het ultieme zomeravondgevoel. Supergezellig! Happy Cocooning brengt die gezellige avond met vrienden en familie naar the next level. Nieuwsgierig geworden? Lees verder en ontdek alles over deze tafels of ga op avontuur en ontdek de vuurtafel die bij jou past!

Voordelen van een Happy Cocooning vuurtafel

Een vuurtafel van Happy Cocooning heeft je een hoop voordelen te bieden. Zo is de Cocoon Table bestand tegen allerlei weersomstandigheden waardoor je hem het hele jaar door buiten kan laten staan. Daarnaast werkt zo’n vuurtafel van Happy Cocooning op aardgas, waardoor je geen ruimte meer nodig hebt om al die houtblokken op te slaan. Ook kun je gemakkelijk de hoogte en sterkte van de vlam regelen, waardoor je altijd veilig kunt genieten van je Happy Cocooning vuurtafel. Ook kun je diverse wijnkoelers in- of aan je vuurtafel laten bouwen, waardoor je ook altijd beschikt over een lekker koude verfrissing. En heb je al een tafel waar je aan gehecht bent? Geen probleem! Happy Cocooning levert graag losse inbouwhaard of -wijnkoelers waarmee je jouw tuintafel een extra dimensie geeft! Tof!

Opties van een Happy Cocooning vuurtafel

Zoals je misschien al gelezen hebt, kun je met Happy Cocooning een wijnkoeler aan je vuurtafel bevestigen of in een tuintafel laten bouwen. Maar dat is niet het enige… Met de Cocoon Table kun je nog veel meer! Check bijvoorbeeld eens de speciale grillplaat voor bij je Happy Cocooning vuurtafel. Met deze plaat bak je de lekkerste gerechten en terwijl je heerlijk onderuit gezakt geniet van een lekker koud wijntje! En wist je dat de vuurtafel in diverse soorten te verkrijgen is? Zo zijn er ronde antraciete varianten, witte vierkante modellen en edities van teakhout. Ontdek snel jouw favoriet!