Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Haans lifestyle

€ 169,00

Haans Lifestyle - Rainbow Tuinstoel - Rood

€ 169,00

Haans Lifestyle - Rainbow Tuinstoel - Oranje

€ 169,00

Haans Lifestyle - Rainbow Tuinstoel - Paars

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Haans Lifestyle

Ontdek de wondere wereld van Haans Lifestyle! Als groothandel en importeur van woonaccessoires en meubels is dit vernieuwende merk altijd op zoek naar originele producten. Met het oog op stijl, details en op natuurlijke materialen als steen, hout en stof vinden ze de allermooiste en meest functionele creaties. Zo ontstaat er een uniek assortiment met accessoires en meubilair. Voor binnen én buiten, zodat je overal kunt genieten van de bijzondere sferen die de producten met zich mee brengen. Check de nu de Haans Lifestyle collectie, laat je inspireren en bestel de artikelen die ook jouw interieur weer doen stralen!

Haans Lifestyle: indoor

Met producten van de Haans Lifestyle indoor meubellijn voel je je helemaal thuis. Je maakt je eigen plekje weer echt van jezelf. De gezellige, vrolijke bijzettafeltjes toveren je interieur om in één bonk gezelligheid, waarbij de veelal natuurlijk gebleven houten pootjes leuk afsteken tegen het hippe blad. En ook ‘s avonds creëer je een sfeervolle omgeving met Haans Lifestyle lampen. Maar om je interieur echt helemaal compleet te maken, kies je vanzelfsprekend één of meerdere van de kei gave Haans Lifestyle accessoires voor binnen! Alles is er. Vazen, schalen, handige kisten en manden, beelden, potjes en pannetjes, noem maar op. Ontdek het zelf!

Haans Lifestyle: ook voor buiten!

Haal niet alleen gezelligheid naar binnen, maar maak ook van je tuin een sfeervolle gelegenheid. En met de trendzettende collectie tuinmeubelen van Haans Lifestyle is dat zo gepiept! Bekijk bijvoorbeeld eens de razend populaire Haans tuinstoelen. Met name de Rainbow collectie is niet weg te slaan uit het hedendaagse buiten interieur. Naast tuinsetjes heeft Haans Lifestyle ook allerlei leuke outdoor accessoires. Met riet, natuursteen, bewerkt metaal en hout wordt je weer één met de natuur als je bijvoorbeeld op een zonnige lente ochtend voor het eerst buiten gaat ontbijten. Wat wil je nog meer?