Fast

€ 654,00

Forest Office - Zwart - Fast

€ 654,00

Forest Office - Wit - Fast

€ 289,00

Forest Chair Wit - Fast

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Fast

Ervaar het unieke gevoel van het aanbod Fast meubels! Het begon allemaal in 1960. Toen Stefano Levrangi een klein bedrijfje begon in de regio Brescia in Italië. Door de enorme kennis van het materiaal en het precieze vakmanschap groeide het bedrijf uit tot een grote producent van allerlei aluminium meubels. Tot op de dag van vandaag maakt Fast uitsluitend stoelen, banken en tafels van deze metaalsoort. Oorspronkelijk voornamelijk voor buitengebruik, maar tegenwoordig ook voorzien van zachtere modellen voor binnen, maakt de baanbrekende collectie van Fast indruk op de design wereld. Benieuwd hoe de collectie er uit ziet? Ontdek het zelf of lees verder en kom alles te weten over Fast meubels!

Wat zijn de voordelen van aluminium meubels?

Met de Fast meubels haal je een hoop gemakken en voordelen huis. Allereerst zijn producten van aluminium natuurlijk hartstikke licht, waardoor je ze gemakkelijk kunt opruimen. Aluminium is daarbij erg sterk, roest niet en is bestand tegen allerlei temperaturen. En dat zijn precies de perfecte eigenschappen voor bijvoorbeeld aluminium tuinstoelen van Fast! Bovendien zijn deze meubels gemakkelijk in het onderhoud. Simpelweg een schone, natte doek eroverheen halen en ze zijn weer zo goed als nieuw. Daardoor gaan Fast meubels ook nog eens een leven lang mee! Wat wil je nog meer?

Hoe ziet de Fast collectie er uit?

De Fast collectie is erg breed en bevat allerlei soorten producten. Voor binnen, voor buiten, allerlei stoelen, banken en tafels. Allemaal gemaakt van het kenmerkende aluminium. Daarbij vallen er twee soorten te onderscheiden: traditionele en moderne meubels. De traditionele lijn van Fast heeft elegante vormen en een klassieke uitstraling, waar de moderne lijn is voorzien van strakke profielen en een trendy look. De medewerkers van Fast werken samen aan aan de vormen, designs en details en geeft de finishing touch met de hand. Echt Italiaans handwerk dus!