Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

ETH

€ 219,00

ETH - Acate Hanglamp - Zwart - 3 Lampen Balk

€ 219,00

ETH - Acate Hanglamp - Grijs - 3 Lampen Balk

€ 219,00

ETH - Acate Hanglamp - Wit - 3 Lampen Balk

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

ETH

Maak kennis met ETH, de Nederlandse groothandel voor allerlei soorten design lampen. Expo Trading Holland’s experts kammen alle hoekjes van de wereld uit om de leukste, grappigste of stoerste verlichting te vinden. De collectie design lampen van ETH is dan ook één van de grootste, waar je werkelijk waar echt alles in kan vinden. Wat je stijl ook is en voor welk deeltje van je huis je verlichting zoekt. En het scheelt je bovendien in de portemonnee, want ETH staat bekend om haar eerlijke, betaalbare prijzen. Goedkope lampen voor iedereen! Check dus gauw de collectie en ontdek zelf welk armatuurtje het best bij jouw interieur past.

Laat je inspireren door de ETH lampen

Zoals gezegd kun je in de verzameling ETH lampen altijd wel vinden wat je zoekt. Stoere hanglampen bijvoorbeeld. Deze industriële verlichting van staal komt in vele varianten waarbij wit, zwart en grijs de boventoon voeren. Of misschien ontdek je wel één van de design vloerlampen waarmee je perfect die saaie hoek in de woonkamer kunt opvullen. Kortom, met de design verlichting van ETH is je huis altijd up-to-date. Plof dus lekker neer op de bank, pak je laptop, telefoon of tablet en laat je lekker inspireren!

ETH lampen… ook praktisch & betaalbaar!

Nu speelt het design van ETH verlichting natuurlijk wel een grote rol in de keuze voor een bepaalde lamp. Ze moeten er immers wel een beetje leuk uit zien en passen bij de rest van je interieur. Maar het is ook belangrijk dat de lampen functioneel en bovendien betaalbaar zijn. Daar heeft dit merk uiteraard rekening mee gehouden, maar ook duurzaamheid is vandaag de dag een concept waar je niet omheen kunt. Dus draai die LED lampen maar in je spotjes, tafellampen en… je nieuwe ETH lampen natuurlijk! Waar wacht je nog op?