Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Bopita

€ 245,00

Bopita - Box Sid Wit (Geen Wielen Mogelijk)

€ 139,00

Bopita - Box Brent Naturel (Excl. Wielen)

€ 149,00

Bopita - Box Brent Wit (Excl. Wielen)

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Bopita

Speciaal voor alle kinderen heeft Bopita een complete collectie kindermeubels ontworpen. Voor ouders is het nauwelijks te bevatten hoe snel hun kind groeit. Op het ene moment ligt er nog een klein baby'tje naast hen in de wieg en het volgende moment klimt de tiener in zijn eigen stapelbed. Bopita heeft een collectie ontworpen waarbij er voor iedere leeftijd een passend bed te vinden is. Naast de bedden zijn er ook bijpassende meubels zoals kasten en commodes verkrijgbaar die de kinderkamer afmaken. Wanneer de commode overbodig is geworden kan deze natuurlijk vervangen worden door een bijpassend bureau .

Ideaal aan deze meubelen zijn de vele opbergmogelijkheden. Door de grote kasten, opberglades onder het bed en de opbergkisten zijn er genoeg plekken waar alles spullen netjes opgeborgen kunnen worden. Ook maakt Bopita gebruik van kindvriendelijke lakken en hebben zij veilige sluitingen op de deurtjes en lades die proberen te voorkomen dat er ongelukken gebeuren met uw kind.

Om de kinderkamer helemaal af te maken heeft bopita naast de prachtige meubels ook verschillende accessoires die de kamer nog meer sfeer zullen geven. Zo zijn er verschillende elementen voor aan de wand, kapstokken, kinderstoeltjes, spiegels en opbergbakken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoering. Eigenlijk te veel om op te noemen.. Neem daarom snel een kijkje bij het assortiment van Bopita en kies jouw favoriete producten!