Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Houten eettafel

€ 3.135,00

Pedrali Exteso - Uitschuifbaar - Gebleekt eiken

€ 3.135,00

Pedrali Exteso - Uitschuifbaar - Eiken wengé

€ 3.135,00

Pedrali Exteso - Uitschijfbaar - Beuken wit gelakt

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Houten eettafel

Is een houten eettafel iets voor jou? Het kiezen voor een nieuwe eetkamertafel is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel verschillende keuzes en daarnaast moet het goed in je interieur passen. Alleen op deze manier zorg je er namelijk voor dat je het gewenste resultaat krijgt: een gezellige eetkamer! Uiteraard zijn er veel verschillende materialen en soorten tafels te kiezen. Zo kan je ook gaan voor een glazen salontafel. In ons assortiment vind je een ruime keuze voor salontafels. Salontafels in veel verschillende soorten! Het is maar net wat er beter past bij jouw smaak en jouw huis. Dit kan natuurlijk erg verschillend zijn per persoon.

Houten eettafel kiezen?

Kies jij een houten eettafel? Wat voor een vorm wil je? Een vierkante, rechthoekige, ronde of iets anders? Kijk goed naar de ruimte die je hebt. Op deze manier weet je namelijk wat voor een grootte je kan kiezen en hoeveel plek je over moet houden voor bijvoorbeeld stoelen. Welke houtsoort wil jij? Spreekt eiken je bijvoorbeeld wel aan? Door jezelf zulke vragen te stellen kom je uiteindelijk altijd tot het gewenste resultaat en vind je de juiste tafel!

Welke houten eettafel kies jij?

Weet jij al voor welke houten eettafel jij gaat? Heb je al rondgekeken of nog niet? Bekijk ons assortiment en vind jouw perfecte eetkamertafel! Geheid dat je de juiste eetkamertafel vindt bij ons. Bekijk ons assortiment en ontdek jouw favoriete eetkamertafel, van eiken bijvoorbeeld of een ronde eettafel. Neem daarnaast ook nog eens een kijkje voor mooie stoelen die je goed kunt gebruiken bij de houten eettafel!