Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Glazen eettafel

€ 228,00

LaForma - Florida Eettafel - Transparant - Chroom

€ 102,00

LaForma - Lime Bijzettafel - Transparant Chroom

€ 1.791,00

Kartell - Zooom Uitschuifbare Tafel - Wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Glazen eettafel

Een glazen eettafel: je ziet het erg vaak voorbij komen. Je hoeft echt niet alleen te denken aan de standaardsoorten hierin. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende soorten tafels. Hierbij kan je denken aan verschillende vormen, maten, groottes en in combinatie met allerlei andere materialen. Vind je interieur helemaal super? Kies dan voor de combinatie van glas en staal bijvoorbeeld. Zo kom je in ieder geval altijd tot het gewenste resultaat en kies je jouw ideale glazen eettafel. Een eetkamertafel mag gewoonweg niet ontbreken in huis. Dat is simpelweg erg onhandig. Je wilt tenslotte gewoon met z’n allen kunnen eten aan een gezellige tafel. Zie je het ook al voor je?

Een nieuwe glazen eettafel aanschaffen?

Zit je nog te twijfelen tussen een glazen eettafel en bijvoorbeeld een houten eettafel? Kijk dan eerst goed naar de rest van je interieur. Wat past er het beste bij? Neig je meer naar het landelijke? Dan past hout er weer goed bij. Wil je liever een neutrale tafel? Kies dan voor wit. Wit is namelijk een vrij neutrale kleur en kan goed gecombineerd worden met allerlei andere soorten woonaccessoires bijvoorbeeld.

Kies voor een glazen eettafel!

Een glazen eettafel is goed te gebruiken in vrijwel ieder interieur. Glas is namelijk doorzichtig en het is dus niet te bepalend voor de inrichting. Wil je toch kiezen voor een iets meer opvallende tafel? Kies dan voor een ronde eetkamertafel! Een ronde eetkamertafel zorgt namelijk voor een speels effect! Maak jouw interieur op deze manier altijd compleet met de juiste eetkamertafel.