Typisk - Lisa Dressoir - Wit
€ 399,00
+ -

Typisk - Lisa Dressoir - Wit

Verwachte levertijd: 2 wekeni

Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 399,00

Artikelomschrijving

Steel de show met de prachtige Lisa collectie van Typisk. De Lisa collectie bestaat uit verschillenden soorten kasten waaronder: dressoirs, opbergkasten, ladekasten en TV-meubels. Ze zijn allemaal gemaakt van MDF hout en is het onderstel gemaakt van essenhout. In totaal zijn er negen verschillende kasten, maar elke variant is verkrijgbaar in twee zachte kleuren, namelijk wit en een matte versie van mint groen.

Typisk - Lisa Dressoir - Wit

  • Typisk - Lisa Dressoir - Wit

Typisk - Lisa Dressoir - Wit

Technische Details

Hoogte (cm) 87
Breedte (cm) 145
Diepte (cm) 42
Materiaal MDF
Lades 2
Wieltjes Zonder wieltjes

Beschrijving

Steel de show met de prachtige Lisa collectie van Typisk. De Lisa collectie bestaat uit verschillenden soorten kasten waaronder: dressoirs, opbergkasten, ladekasten en TV-meubels. In totaal zijn er negen verschillende kasten, maar elke variant is verkrijgbaar in twee zachte kleuren, namelijk wit en een matte versie van mint groen. Dit zorgt voor een totaal van maar liefst 18 kasten. Daarnaast zijn ze allemaal gemaakt van MDF hout en is het onderstel gemaakt van essenhout. Het Lisa dressoir heeft twee centrale lades met aan elke zijde nog een deurtje. Hierdoor is er voldoende opbergruimte maar kun je ook op het dressoir nog leuke accessoires en decoratie kwijt zoals een mooi bloemstuk, gezellige kaarsjes of een persoonlijke foto. En omdat de hele collectie een bepaald design heeft combineren ze perfect met elkaar. Maar als je maar één Lisa in huis wilt halen, komt deze ook goed tot haar recht. Dus haal de kindvriendelijke Lisa snel in huis!

Typisk - Lisa Dressoir - Wit
€ 399,00

Typisk - Lisa Dressoir - Wit

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Typisk

Beleef het typisch Scandinavische design van Typisk! Als één van de leiders op het gebied van design meubels zet dit merk zelf de trend. Het bedrijf heeft diepe wortels in de Deense design traditie, die tegenwoordig gecombineerd worden met invloeden uit de hele wereld. Zo is er een immens populaire collectie ontstaan die je overal terug kunt vinden. En ook niet onbelangrijk, de meubels van Typisk zijn erg voordelig geprijsd. Te gek!