Cobb - Bakplaat - Voor Supreme
€ 64,00
+ -

Cobb - Bakplaat - Voor Supreme

Verwachte levertijd: 1 tot 8 werkdageni

Dit is een verwachte levertijd, in 90% van de gevallen zal deze juist zijn.

Om zeker te weten of deze levertijd correct is kun je het beste even chatten, bellen of mailen met de klantenservice voordat je je bestelling plaatst.

€ 64,00

Artikelomschrijving

Is jouw barbecue toe aan een nieuwe bakplaat? Investeer in deze supreme bakplaat. Door de extra dikke bodem wordt de warmte geleidelijk verdeeld over de bakplaat, wat het barbecueën nog makkelijker maakt! Schaf deze bakplaat van zeer hoge kwaliteit vandaag nog aan, zodat je altijd kan genieten van je heerlijk barbecue.

Cobb - Bakplaat - Voor Supreme

  • Cobb - Bakplaat - Voor Supreme

Cobb - Bakplaat - Voor Supreme

Technische Details

Materiaal Metaal
Materiaal onderstel Metaal

Beschrijving

Is jouw barbecue toe aan een nieuwe bakplaat? Investeer in deze supreme bakplaat. Met deze bakplaat wordt elke barbecue gegarandeerd een succes. Door de anti-aanbaklaag hoef je je nooit meer druk te maken dat al je producten aanbakken. Dit is namelijk niet alleen heel erg zonde, maar ook onnodig! Door de extra dikke bodem van deze bakplaat wordt de warmte geleidelijk verdeeld over de bakplaat, wat het barbecueën nog makkelijker maakt! Schaf deze bakplaat van zeer hoge kwaliteit vandaag nog aan, zodat je altijd kan genieten van je heerlijk barbecue.

Cobb - Bakplaat - Voor Supreme
€ 64,00

Cobb - Bakplaat - Voor Supreme

Klantenservice
  • +31(0) 26 - 26 000 36
Ma / Vr 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Online chat
Beschikbaar
Chat

Cobb

Altijd al willen koken, bakken of grillen als een Chef Kok? Met de artikelen van Cobb bent u voorbereid op elke barbecue! Van een grillboek tot een pro barbecue in diverse kleuren. Alles is van een goede kwaliteit en veilig voor als uw (klein)kinderen gezellig komen barbecueën! Twijfel niet langer!